+32 57 40 12 74 info@jachthuisvaneversam.be

Omgeving

Fietsroutes

De omgeving van 't Jachthuis van Eversam kan je per fiets ontdekken en is altijd puur genieten. Je kan hierbij kiezen uit fietsroutes, fietslussen, thematochten, fietsnetwerken of stippel zelf je route uit het fietsnetwerk of via de mobiele app West-Vlinderen.

Ben je op zoek naar Fietskaarten? Neem dan een kijkje op de website van Toerisme Alveringem

Happen & Trappen

Het Jachthuis van Eversam is deelnemer van een lekkere fietstocht van Happen & Trappen. Hierbij maakt u een fietstocht door de IJzervlakte in de grensstreek met een 5-tal stops.

Stropers en jagers, blauwers en paters - 50 km.

De stroper en de jager vindt alles wat hij nodig heeft in de kletsnatte IJzerbroeken die ons naar Frankrijk meenemen. In het grensgebied waren ooit smokkelaars actief. Smokkelen wordt hier blauwen genoemd, een smokkelaar dus een blauwer. Het slot van de rit brengt ons langs de Sint-Sixtusabdij, waar het beste bier van de wereld wordt gebrouwen. Proost!

Meer info over deze route en reserveren

 Oplaadpunt voor uw fiets

Wil je wel eens een lange fietsuitstap maken met jouw elektrische fiets? Plan dan zeker Restaurant 't Jachthuis van Eversam in uw route zodat u uw fiets kan opladen. Wij hebben een fietsoplaadpunt voor onze bezoekers. Naast uw fiets kan je zelf ook even opladen op onze terras en genieten van het wijde platte landschap.

 Wandelen

In de IJzervlakte zijn er heel wat wandelroutes om te ontdekken.

Plan zelf je wandel route via het wandelnetwerk. In de buurt van het restaurant kan je route zelf samenstellen via de planner: Wandelnetwerkplanner.

De Provinciale wandelroutes vind je bij de Toerisme van Alveringem.

 Overnachten in de buurt

 Wens je overnachten in de buurt van Eversam bos? Neem dan zeker een van deze adressen in overweging.